Yhteystiedot

GTSoft Oy
Keltasirkuntie 8 B
02660 Espoo

tel: +358 (0) 50 5250836

myynti(at)gtsoft.fi
tuki(at)gtsoft.fi

Uutiset

23.11.2023Luottokelpoisuus edelleen AALue lisää »18.11.2021GTSoft jatkaa AA luottokelpoisuudessaLue lisää »19.1.2021Joukkueemme vahvistuu !Lue lisää »

Seuraa meitä Facessa

Mainframe Modernisointi ja Migraatio

GTSoft Oy tuotteet ja palvelut helpottavat sovellusintegraatiota riippumatta siitä missä ympäristöissä sovellukset toimivat. Yksi päätuotealueistamme on keskuskoneintegraatiotuotteet, joissa edustamme amerikkalaista GT Softwarea, jonka tuotteet ovat tunnettuja markkinajohtajia IBM-keskuskoneympäristöissä.

Yhdistä Series z®  järjestelmät helposti Pilveen, Web Serviceihin, Mobiiliin, SOMEen ja SOA palveluihin.

Integraatioratkaisuillamme voidaan yhdistää keskuskoneen tietovarastot riippumatta siitä onko kysessä DL/1, DB2, IDMS, ADABAS, VSAM tai jokin muu. Vastaavasti ratkaisumme toimivat myös yleisimmissä tapahtumankäsittelyjärjestelmissä CICS, IMS, VSE, Z/OS ja tuotteemme tukevat myös useimpia käytettyjä ohjelmointikieliä mm Cobol, PL1, Assembler, Natural. Ivory -tuotteellamme voidaan integroida esim SAP ( tai salesforce ) suoraan keskuskoneen sovelluksiin tai tietovarastoihin.

Integraatio toteutetaan yleensä SOA teknologioilla ja ratkaisumme ei vaadi toimiakseen mitään 3. osapuolen tuotteita, vaan toimivat itsenäisesti.


Ivory mahdollistaa SOA palvelujen tekemisen keskukonetapahtumista koodaamatta riviäkään.

Ympäristöissä, joissa on käytössä sekä keskukonesovelluksia ja avoimen puolen järjestelmiä, joudutaan aika ajoin integroimaan erilaisilla alustoilla olevia järjestelmiä. Perinteisesti tämä on ollut hankalaa ja vaatii paljon asiantuntija osaamista.

Ivory tarjoaa vaihtoehdon jossa olemassa olevan mainframe transaktion (CICS, IMS ) ympärille pystyy  tekemään webservice rajapinnan koodaamatta, jota sitten kaikki muut avoimen puolen ohjelmat pystyivät kutsumaan. Eli pystytään hyväksikäyttämään jo olemassa olevia mainframe transaktiota modernissa sovelluskehityksessä avoimella puolella tai toisinpäin.

GTSottin mobiiliosaamisella sovelluksia voidaan laajentaa AR visualisointiratkaisuilla ja näin saada sovelluksille lisäarvoa ja mahdollistaa niiden joustava käyttö myös tulevaisuudessa.

Lisätietoja: GT-Softwatren sivuilta


MIgraatio

GTSoftwaren Neo Suite ja NET COBOL tuotteilla voidaan tehdä keskuskonesovellusten migraatio ja päästä kustannustehokkaaseen hajautettuun ympäristöön hintavan keskuskoneen sijasta. netcobol-button1.png