Yhteystiedot

GTSoft Oy
Keltasirkuntie 8 B
02660 Espoo

tel: +358 (0) 50 5250836

myynti(at)gtsoft.fi
tuki(at)gtsoft.fi

Uutiset

23.11.2023Luottokelpoisuus edelleen AALue lisää »18.11.2021GTSoft jatkaa AA luottokelpoisuudessaLue lisää »19.1.2021Joukkueemme vahvistuu !Lue lisää »

Seuraa meitä Facessa

Mobiili, joka avaa siiloutuneet tietojärjestelmät mobiilikäyttäjälle.

Usein yritysten tietojärjestelmät ovat erittäin kehittyneitä, mutta valitettavasti usein myös siiloutuneita ( ERP,  DMS, CRM,... ), jolloin tietojen yhdistely järjestelmien yli voi olla hankalaa. Lisäksi käyttöliittymät voivat olla monimutkaisia, jolloin satunnaisen tai mobiilin käyttäjän voi olla erittäin hankala niitä käyttää.

Kehittämiemme mobiiliratkaisujen ja integraatiovälineiden kautta voidaan käyttäjälle taata aito mobiilikäyttöliittymä, jossa tarjotaan käyttäjälle vain kulloinkin tarpeelliset ominaisuudet muuttamatta taustalla olevia järjestelmiä.Taustajärjestelmiin tehtävä raportointi mahdollistetaan saman mobiilin käyttöliittymän kautta ja siinä voidaan käytää rikastettua mobiilitietoa ( GPS, kamera, video, QR, NFC ,... ), jolloin käyttö helpottuu ja havainnollistuu. architecture.PNG

Liikkuvan työn tehostaminen mobiilikäyttöliittymällä voidaan tehdä melko nopeasti, kun keskitytään vain yhden käyttäjäryhmän tarpeisiin kerrallaan. Näin ratkaisu saadaan käyttöön nopeasti ja myös saavutetut hyödyt voidaan mitata ja arvottaa. Ketterän kehityksen menetelmillä voidaan vaiheittaisesti laventaa käyttöä uusiin käyttäjäryhmiin. Esimerkki: iQagent tuo prosessidatan mobiililaitteisiiniqagentlogo.png

• iQagentilla voidaan toteuttaa sovellukset, joilla saadaan reaaliaikainen prosessidata, dokumentit ja huoltotiedot joustavasti mobiililaitteisiin. Mobiililaitteita voidaan helposti käyttää tehdassalissa tai huoltopaikalla, ja vähentää näin aikaanvievää tiedon etsimistyötä.

Katso esittelyvideo iQagentista

Päätelaitteiden kirjo

worx.jpgMikäli asiakkaalla on jokin preferoitu mobiiliympäristö,  teemme sovellukset natiivisti sinne, mutta mikäli ympäristö on kovin heterogeenistä voidaan mobiilisovellukset toteuttaa HTML5-koodina tai hybridinä. Tarvittaessa sovellukset saadaan toimimaan myös off-line moodissa, jos käyttöpaikoilla ei ole kattavaa verkkoyhteyttä tai se on heikko. Luonnollisesti toteutamme sovelluksia myös puettaville laitteille, joista toistaiseksi meille tutuimpia ovat erilaiset lasit ( Vuzix, Epson Moverio,... ). GTSoftin AR- ja VR-Ratkaisut.