Yhteystiedot

GTSoft Oy
Keltasirkuntie 8 B
02660 Espoo

tel: +358 (0) 50 5250836

myynti(at)gtsoft.fi
tuki(at)gtsoft.fi

Uutiset

23.11.2023Luottokelpoisuus edelleen AALue lisää »18.11.2021GTSoft jatkaa AA luottokelpoisuudessaLue lisää »19.1.2021Joukkueemme vahvistuu !Lue lisää »

Seuraa meitä Facessa

Asiakkaitamme mm.

Ohessa lyhyt esittely asiakkaillemme toimittamista ratkaisuita ja palveluista.

Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä HSY

HSY:lle olemme toimittaneet muutaman mobiilijärjestelmän, jotka toimivat iOS, Android laitteissa ja WEB-selaimissa. Näiden järjestelmien sovelluspalvelimet toimivat pilvessä ja niihin on rakennettu integraatiot HSY:n operatiivisiin järjestelmiin ja käyttöikeudtarkistukset tehdään Azure-AD:n kautta. Järjestelmät ovat päivittäisessä käytössä ja tarjoamme niille jatkuvat käyttö ja ylläpitopalvelut.

Valmet Automotive

GTSoft ja Valmet Automotive kehittivät yhdessä mobiiliratkaisun, jossa päätelaitteen kamera tunnistaa auton yksilöllisen QR- tai viivakoodin ja jonka perusteella haetaan tuotannonohjaus -järjestelmästä tarkat tilauskohtaiset tiedot ja ohjeet tarkastajalle. Mobiililaitteeksi valittiin taskuun sopiva 8" Samsung s2 tabletti jonka näyttö- ja kuvausominaisuudet sopivat nykyaikaiseen kuvaperusteisen tarkastuspalautteen antamiseen. Android-sovelluksen lisäksi järjestelmä on käytettävissä myös web-selaimella miltä tahansa laitteelta. Järjestelmä on edelleen ( 11/2020) päivittäisessä käytössä ja GTSoft toimittaa sille jatkuvan ylläpito- ja kehityspalvelun.

Kalmar - Cargotec

Kalmarille olemme toimitaneet JAVAEE sovelluskehityskonsultointia Tampereen toimipisteelle.

TULLI

Tullille teemme projektipäällikkö- ja määrittelykonsultointia yhteistyökumppanimme kautta. Palvelu on jatkunut ja useamman vuoden.

OP

OP:lle teemme analyst-  ja määrittelykonsultointia yhteistyökumppanimme kautta. Palvelu on jatkunut ja useamman vuoden.